Advies van een specialist.

Je wilt een start maken met energie besparen maar je weet niet waar je moet beginnen. Of je bent al begonnen maar loopt tegen vragen aan waar je zelf niet uit komt. Agem Energieloket biedt adviesdiensten aan die jou helpen met deze vraagstukken. Dit advies is vrijblijvend en onafhankelijk en (een deel van de) kosten worden vergoed door de Achterhoekse gemeenten.

Je kunt kiezen uit vier adviesdiensten. Lees hieronder welke dienst beschikbaar is voor welk vraagstuk en maak daarna je keuze. Heb je een vraag over leningen en subsidies? Bel dan direct met onze klantenservice!

Telefonisch consult gaat door!

Een telefonisch consult kan altijd aangevraagd worden ondanks de Corona maatregelen. 

Corona update.

Het coronavirus heeft ook voor onze organisatie gevolgen. Op dit moment leggen wij geen fysieke huisbezoeken af. Je kunt wel een aanvraag indienen. Deze zullen wij op volgorde van binnenkomst afhandelen, zodra de corona maatregelen dat weer toe laten. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates. Lees hier verder hoe wij omgaan met de actuele Corona maatregelen.

Onze diensten.

Energiecoach Overzicht

Energiecoach

Weten met welke simpele aanpassingen jij in je huidige situatie al kunt besparen? Vraag een bezoek van een Energiecoach aan.

Telefonisch consult Overzicht

Telefonisch consult

Heb je specifieke vragen over energiebesparing waar je onafhankelijk en deskundig antwoord op wil? Stel ze aan onze adviseur tijdens een Telefonisch consult.

Bezoek aan huis (1)

Bezoek aan huis

Wil je weten wat voor jouw specifieke woning of probleem de beste oplossing is? Laat onze adviseur mee kijken tijdens een Bezoek aan huis.

Energielabel & Energie-Index service.

Hoe zet je een voorlopig energielabel om naar een definitief energielabel? Met onze Energielabel & Energie-Index service helpen wij jou daarbij! Op de pagina die je via onderstaande button bereikt leggen we je meer uit over deze service. Ook stellen we vier adviseurs aan je voor, die je kunnen helpen bij het bepalen van de Energie-Index en/of aanvragen van een definitief energielabel. 

Energielabel & Energie-Index service