Doe mee!

De vrijblijvende inschrijving voor deelname in Energiepark De Lichtenberg is vanaf mei 2021 geopend. Huurders van Wonion en direct omwonenden zullen voorrang krijgen bij de definitieve inschrijving later dit jaar of begin 2022. Vervolgens komt de bredere omgeving aan de beurt. Zorg dus dat je je inschrijft, want dan kun jij straks ook gaan meeprofiteren van Energiepark De Lichtenberg!

Deelnemen kan straks zowel via de nieuwe postcoderoosregeling (SCE), waarbij je echt lid wordt van de op te richten energiecoöperatie, of in de crowdfunding (achtergestelde geldlening) van het project. Bekijk de video voor meer informatie.

Zon en bewoking
Plattegrond postcodegebied voor de postcoderegeling

Postcoderoosregeling.

De intentie is dus om deelname in de postcoderoosregeling zo laagdrempelig mogelijk te maken. Daarvoor dien je natuurlijk wel in de postcoderoos te wonen. Het postcoderoosgedeelte van Energiepark De Lichtenberg moet in twee fasen van elk 500 kWp gerealiseerd worden. In fase 1 starten wij met Silvolde (7064) als kern van de postcoderoos. De 4-cijferige postcodegebieden die grenzen aan Silvolde vormen de bladeren van de roos. Alleen inwoners binnen deze postcodegebieden, kunnen dus deelnemen (zie afbeelding van postcoderoos hiernaast).

Woon jij net buiten deze postcoderoos? Schrijf je ook dan gewoon in. Je kunt wellicht deelnemen in de crowdfunding, omdat deze niet van de postcoderoos afhankelijk is en je biedt ons inzicht in de interesse vanuit omliggende gebieden. Zo kunnen wij voor fase 2 de postcoderoos kiezen welke aansluit bij de gebieden waar de meeste wens is in deelname.

Interesse? 

Wil je meedoen? Laat het ons dan nu weten! Meld je aan via het onderstaande reactieformulier.